Jørn Glad A/S

3 X Liebherr 24meter betonpumper leveret til Unicon A/S

 

Pumperne er af typen THP 140H 24 M4 XH med 4 sektions mast som hal-pumpe til brug under lavt tag. Pumperne har en kraftfuld og meget støjsvag 140m3 pumpenhed
og er leveret med Liebherr's nye HBC Technos 2 radiostyrings enhed samt et meget højt udstyrs niveau.

Ydermere er pumperne leveret med stort pumpeslangemagasin for nem af- og pålæsning af 3” pumpeslanger og med god plads til mange pumpeslanger og tilbehør.

Disse 3 betonpumper er opbygget på Volvo FM 430 6x4 med fuld luftaffjedring på alle 3 aksler. Chassiserne er leveret af Volvo Truckcenter Aarhus
og kører på HVO miljøvenlig brændstof for at leve op til Unicon's høje standard indenfor Co2 reduktion

  

Liebherr 42m til Betongtransport i Skutskär AB Sverige

Så har vi igen leveret en Liebherr pumpe til Betongtransport i Skutskär AB

Denne gang er det er 42 meter, med den nye HCC pumpeenhed  

 

Igangsætning af den første bil i rækken af nye Liebherr 42 meter betonpumpe til Norden

Så kom vores helt nye Liebherr 42 meter betonpumpe, af typen THP170H M5 XXT, i drift hos Unicon i København

Betonpumpen er Liebherr's helt nyudviklet pumpe med det nye HCC ”half closed circuit” pumpeenhed på 170 m3. Pumpen har 5 arms multi-Z-mast for bedst mulige fleksibilitet. Pumpen er med en del lavere vægt i forhold til den 41 meter pumpe den erstatter. Den er således under 32 Ton og kan indregistres som normal lastbil.

Liebherr har på denne pumpe videreudviklet XXT støttebenssystemet og betonpumpen har derved de bedste muligheder smalopstilling. Den kommer også med ny HBC technos D radiostyring med bedre rækkevidde, stort display mm.

Se prospektet for den nye Liebherr betonpumpe her:

https://liebherr.gladas.dk/images/pdf/42-M5-XXT.pdf

Hybrid Liebherr betonbil i Transportmagasinet

Her er artiklen fra Transportmagasinet omkring den nye hybride betonbil, som vi har introduceret i Danmark sammen med Unicon A/S

Læs den her:

https://liebherr.gladas.dk/images/pdf/TR13-2020_-_side_20-21_-_Unicon_betonbilen.pdf

Unicon A/S Danmark tager de 2 første Liebherr ETM 1005 hybrid betonbiler i drift

Unicon A/S Danmark tager de 2 første Liebherr ETM 1005 hybrid betonbiler i drift med flot anlagt arrangement på postgrundens store Aarsleff byggeri til Danske Banks nye hovedsæde.

Fra Jørn Glad A/S er vi meget stolte over at have leveret de 2 første hybride Liebherr betonbiler af typen ETM 1005.

Mandag den 10.08.2020 blev første læs beton leveret i København med Unicon’s nye Liebherr ETM 1005 hybride betonbiler til kranspand. Dette skete med et flot event på postgrunden med deltagelse af Unicon, Danica Pension, Aarsleff, Liebherr Concrete Technology m.fl. og ikke mindst Københavns Overborgmester Hr. Frank Jensen. Frank Jensen deltog og forklarede detaljeret om Københavns store ambitioner og igangværende arbejde frem mod klima neutralitet, hvoraf byggeri spiller en stor rolle for at gøre denne omstilling er mulig.

Liebherr's hybride betontromle af typen ETM 1005 er med 100% elektrisk drevet tromle og bevirker at lastbilmotor vil være slukket min. 1/3 del af dagen i forhold til traditionel hydraulik drevet betontromle. Derved spares både HVO brændstof og ikke mindst nedsættes støjniveauet kraftigt.

Denne ETM 1005 er meget kompromisløs mht. kW til at drive tromlen rundt og indsattes i daglig drift uden begrænsning i forhold til traditionelle betonbiler. Dette opnåes via effektiv opladning på batteri, via opsamling af strøm fra kørsel i trafik med lastbilen, samt opladning fra net strøm via type 2 ladestik (fuld opladning med 32 amp. / 400 V kan gøres på ca. 55-60 min.)

Jørn Glad A/S takker Unicon for det flotte event og gode samarbejde og ønsker Unicon stort tillykke med de 2 flotte hybride betonbiler.

Vi takker ligeledes Liebherr Concrete Technology og Volvo Trucks Danmark for det gode samarbejde om denne leverance til Unicon.